Toimintaviikko

Luentolista | Yritysvierailulista

Ilmoittautuminen

TAMKin tekniikan alojen opiskelijoille insinöörikoulutuksen 100-vuotisjuhlaviikko tulee olemaan ainutlaatuinen kokemus. Punaisena lankana ja teemana viikolla on työelämäyhteyksien vahvistaminen.

Once in a lifetime… Nykyiset Tampereen ammattikorkeakoulun tekniikan opiskelijat jatkavat 100 vuotta sitten alkaneella tiellä. Lokakuun ensimmäisellä viikolla heille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus osallistua suomalaisen insinöörikoulutuksen 100-vuotisjuhlintaan yhdessä TAMKista aiemmin valmistuneiden insinöörien ja alan huippunimien kanssa.

Huomisen insinöörit valokeilassa. Tampere saa kunnian isännöidä insinöörien juhlaa, olihan Tampereen teknillinen opisto suomalaisen insinöörikoulutuksen uranuurtaja ja ainoa laatuaan aina 1940-luvulle saakka. Menneiden saavutusten arviointi kuuluu tietysti 100-vuotisjuhlaan, mutta vielä suurempi mielenkiinto kohdistuu tulevaisuuden visioihin: mitä meidän uusilta insinööreiltä odotetaan työmarkkinoilla?

Opintopisteitäkin kertyy. Opiskelijoiden viikko täyttyy monipuolisesta ohjelmasta, johon kuuluu mm. erikoisluentoja, yritysvierailuja ja kiinnostavia tapaamisia. Kahden opintopisteen eteen tarvitsee vain valita kiinnostavimmat luennot ja vierailukohteet – tarjonta on vertaansa vailla – ja raportoida osallistumisista ja kokemuksista vastuuopettajalle.

Suorittaminen ei ole pääasia. Olennaisinta on päästä osalliseksi ikimuistoisesta teemaviikosta. Ja hyödyntää sen tarjoamat mahdollisuudet: nähdä jotain erilaista, tutustua yrityksiin ja ihmisiin, verkostoitua, jopa löytää mahdollinen harjoittelu- tai työpaikka. Eikä sitä ihan joka vuosi kutsuta Tampere-talon Isoon saliin kuulemaan asiantuntijoita ja vaikuttajia suomalaisen yrityselämän huipulta.

Lisätiedot:
Anne Mustonen, p. 050 554 2319, anne.mustonen@tamk.fi

Toimintaviikko