Esitelmien ohjeet

Insinöörikoulutuksen Foorumi 2012 etsii mielenkiintoisia esityksiä uuden sukupolven insinöörikoulutuksesta! Toivomme esityksiä erilaisista hankkeista sekä hyvistä, jokapäiväisistä käytännöistä. Meitä kiinnostavat niin nuoriso- kuin aikuiskoulutuskin, ylempiä AMK-tutkintoja unohtamatta. Meillä on varmasti paljon opittavaa insinöörikoulutuksen ammattiaineiden ulkopuoleltakin, eli toivomme näkevämme esityksiä myös LUMA- ja kieltenopettajilta sekä opiskelijoita tukevilta tahoilta. Ammattikorkeakoulu on portti työelämään – miten Sinä edistät portin avautumista?

Esitelmiä pidetään rinnakkaisissa sessioissa. Sessioiden ohjelmapolku, täsmällinen sisältö ja aikataulu julkaistaan syyskuussa. Kullekin esitykselle on varattu aikaa 30 minuuttia, josta varsinaisen esitelmän osuus on 20 minuuttia ja keskustelun 10 minuuttia. Käytössä on normaalit av-välineet, joka tilassa on luonnollisesti tietokone ja videotykki. Jos tarvitset erikoisjärjestelyjä esitykseen liittyen, esimerkiksi jos haluat näyttää videomateriaalia, ota yhteyttä foorumi2012@tamk.fi.

Lähetä esitysehdotus sähköpostin liitteenä osoitteeseen foorumi2012@tamk.fi valmista mallipohjaa käyttäen. Voit ladata ehdotuksen pohjadokumentin tästä:

abstrakti2012.doc     abstrakti2012.docx    abstrakti2012.rtf   abstrakti2012.odt

Esitysehdotusten deadline on 15.8.2012. Foorumiin hyväksytyille esiintyjille ilmoitetaan 16.8.2012 mennessä. Esitysehdotusta varten toivomme esityksestä vähintään noin yhden sivun mittaista abstraktia. Myös julkaisukelpoisen artikkelin voi lähettää esitysehdotukseksi.

Foorumille hyväksytyistä esityksistä julkaistaan myös kirja. Kirja jaetaan kaikille foorumiin osallistuville, ja se on muillekin ladattavissa sähköisessä muodossa foorumin kotisivujen kautta. Julkaisua varten toivomme saavamme esityksistä julkaisukelpoisen artikkelin 1.9.2012 mennessä. Julkaistavan artikkelin pituus on 3-6 sivua, ja sen voi lähettää joko esitysehdotuksen yhteydessä tai muokatun version 1.9. mennessä. Vaikka artikkelin lähettäisi jo esitysehdotuksen yhteydessä, on siitä mahdollista lähettää uusi, muokattu versio 1.9. saakka.

Kirjassa julkaistaan myös lyhyempiä yhden sivun kuvauksia. Tämä sopii erityisesti tapauksiin, joissa laajan artikkelin kirjoittaminen ei tunnu mielekkäältä. Yhden sivun kuvauksessa kerrotaan lyhyesti taustatiedot, menetelmät ja saavutetut tulokset.

Artikkeli laaditaan valmista mallipohjaa käyttäen, jonka voit ladata tästä:

artikkeli2012.doc   artikkeli 2012.docx   artikkeli 2012.rtf   artikkeli 2012.odt

Voit ladata ohjeiden tiivistelmän tästä.